bereiden van uiensoep en clafoutis
bereiden van uiensoep en clafoutis Foto: Lions Rivierenland

Sterrenkoks-in-de-dop koken met Lions Rivierenland een sterrendiner

Nieuws 878 keer gelezen

TRICHT • 18 kanjers tot 16 jaar doken de keuken in van de Leidsche Hoeven om onder de bezielende leiding van Casper Vermeulen een heerlijk vijf- gangen-diner te bereiden. 

In samenwerking met Welzijn West Betuwe is tien jaar geleden door Lions Rivierenland het project “Dat Smaakt” opgezet, een voedingsvoorlichtingsprogramma voor basisschoolkinderen in West Betuwe. 

Kinderkookclubs

Daar zijn kinderkookclubs uit voortgekomen en een aantal enthousiaste sterrenkoks-in-de-dop bereidden op 23 maart vanaf scratcht een vijf-gangen-diner voor de gasten. Alles met heel veel enthousiasme en inzicht. Ook hebben ze alle gerechten met trots uitgeserveerd, om ouders en andere gasten te laten zien wat ze hadden gemaakt.

66 gasten schuiven aan

De belangstelling voor het diner was ongekend groot. Lions Rivierenland heeft 66 gasten welkom mogen heten. Naast veel trotse ouders waren er ook een heleboel andere belangstellenden, waaronder een afvaardiging van Stichting Leergeld, die gesponsord gaat worden met de opbrengst.

Met heel veel plezier kijkt Lions Rivierenland terug op een heel geslaagde avond, met dank aan de kids, die een geweldige prestatie hebben neergezet.

Meer lezen?
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/382227/ontmoetingen-en-netwerken-meedoen-is-de-kunst
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/zakelijk/382101/6-ton-beschikbaar-vanuit-duurzaamheidsfonds-betuwewind
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/382228/psychisch-kwetsbaren-weer-sterk-door-werk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden