Afbeelding

Dick Jaspers, meervoudig wereldkampioen biljarten, komt naar Rumpt

Sport 1.577 keer gelezen

RUMPT • Dick Jaspers, meervoudig wereldkampioen in de spelsoort driebanden komt woensdag 20 maart naar Rumpt voor een biljart-clinic. 

Voorzitter Marcel Roodhart van de vereniging Carambole was al eerder met het idee gekomen om Jaspers eens naar Rumpt te halen en toen hij tijdens de masters NK in Berlicum in januari weer in gesprek kwam met hem werden er spijkers met koppen geslagen. 

Spelen tegen meervoudig wereldkampioen

Ondanks de zeer drukke agenda van Jaspers, die momenteel in Bogota, de hoofdstad van Columbia, deelneemt aan de World Cup driebanden kwam er zoals vermeld de 20ste maart als datum uit de bus. 

De entree is niet alleen voor leden van de Carambole, maar iedereen is welkom in het clublokaal van Carambole. Het kan zelfs zo zijn dat een ieder die komt kijken een setje driebanden mag spelen tegen de meervoudig wereldkampioen. 

Verloting van biljart-gerelateerde accessoires

Tijdens de clinic is er door de vereniging ook een verloting georganiseerd waarbij er zelfs enkele biljartkeus en andere biljart-gerelateerde accessoires worden verloot.

Ook worden er een paar loten getrokken waarbij de winnaar van het lot een setje mag driebanden tegen Jaspers. De verwachting van de vereniging is dat de opkomst groot zal zijn en niet alleen bij biljartliefhebbers. 

Locatie

De entree is gratis, en de zaal aan de Boutensteinseweg is geopend vanaf 18:45 uur. Aanvang van de clinic is 19.30 uur, maar het is vanzelfsprekend dat degene die er als eerste zijn meestal de beste plaatsen hebben. De biljart-clinic is bij biljartvereniging Carambole Boutensteinseweg 2B in Rumpt.

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden