Afbeelding

Veel Douwe Egberts punten ingeleverd voor de voedselbank

Nieuws 737 keer gelezen

GELDERMALSEN • De Inzamelingsactie van de Douwe Egberts punten voor de Voedselbank Rivierenland was, mede door de inbreng van de diverse Lions-clubs weer een groot succes. In Geldermalsen werden er 211.976 punten ingeleverd.

Lionsclubs verzamelen mee

Afgelopen maanden zijn op verschillende plekken in Rivierenland Douwe Egberts waardepunten ingezameld. De Lionsclub Culemborg en de Lions Club Tiel hebben samen met de Voedselbank Rivierenland deze actie georganiseerd, met medewerking van de overige Lions Clubs uit de regio.

Er lagen gelukkig nog veel waardepunten in de keukenlaatjes. Bij verschillende supermarkten en gezamenlijke ontmoetingspunten konden de punten ingeleverd worden in een daarvoor ter beschikking gestelde doos van Douwe Egberts. 

1865 pakken koffie

Deze punten zijn ingeleverd bij Douwe Egberts, die deze punten heeft omgezet in pakken koffie voor de cliënten van de Voedselbank Rivierenland.

In totaal heeft de actie 1.132.296 punten opgeleverd. Een overweldigend resultaat. Hiervoor heeft de Voedselbank Rivierenland 1.865 pakken koffie ontvangen. 

Dank namens de voedselbank

Voedselbank Rivierenland wil de Lions Clubs uit de regio hartelijk danken voor hun inzet. Ook bedanken zij de inwoners van Rivierenland voor hun geschonken DE-punten.

Meer lezen?
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/382227/ontmoetingen-en-netwerken-meedoen-is-de-kunst
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/zakelijk/382101/6-ton-beschikbaar-vanuit-duurzaamheidsfonds-betuwewind
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/382228/psychisch-kwetsbaren-weer-sterk-door-werk

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden