• Jubilarissen Marian Verweij en Liesbeth werden gehuldigd.
• Jubilarissen Marian Verweij en Liesbeth werden gehuldigd. Foto: Aangeleverd

Muziekliefhebbers gehuldigd bij Muziekvereniging Prinses Marijke

Nieuws 1.929 keer gelezen

GELDERMALSEN • Na een aantal weken voorbereiding was het dan zover, het jubileumconcert ter ere van het 60-jarige bestaan van Muziekvereniging Prinses Marijke. Alle geledingen van de vereniging maakten hun opwachting op deze feestelijke avond. 

Een van de hoogtepunten van de avond was een grappig werkje van het instaporkest hoe levensgevaarlijk het wel niet is om te fietsen in Moskou (veel fietsbellen). 

Ook was er een indrukwekkend optreden van solist Michiel de Boer op trombone in het prachtige werk ‘Colors’. In de ‘Tuba Tiger Rag’ liet een kopersextet van zich horen in een spetterende dixieland waarin de bastuba’s de hoofdrol spelen.

Huldiging leden

Maar het echte hoogtepunt van de avond bestond uit de huldiging van twee leden vanwege hun 50-jarige lidmaatschap van de vereniging, Marian Verweij en Liesbeth Kool.

Voor Marian extra speciaal omdat zij eerder dit jaar ook haar 40-jarige jubileum van haar werk mocht vieren. Beide leden zijn geëerd vanwege hun langdurige inzet voor de vereniging, als speler, verenigingsmens, voor hun vrijwilligerswerk en bestuurswerk. 

Zoals de voorzitter in haar toespraak aangaf hebben Marian en Liesbeth de vereniging helpen maken tot een bijzonder kleurrijke, gezellige en muzikale vereniging.

Meer lezen?
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/382227/ontmoetingen-en-netwerken-meedoen-is-de-kunst
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/zakelijk/382101/6-ton-beschikbaar-vanuit-duurzaamheidsfonds-betuwewind
https://www.hetkontakt.nl/westbetuwe/nieuws/382228/psychisch-kwetsbaren-weer-sterk-door-werk

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden