• In de garage van Simon Loos wordt gewerkt aan het wagenpark.
• In de garage van Simon Loos wordt gewerkt aan het wagenpark. Foto: Aangeleverd

Simon Loos gaat eigen wagenpark onderhouden in Geldermalsen

Algemeen 1.356 keer gelezen

GELDERMALSEN • In 2021 fuseerde Peter Appel Transport met Simon Loos, een garage hoorde bij het pand aan de Poppenbouwing nummer 24. Vooralsnog maakte Simon Loos geen gebruik van dit garagepand maar daar gaat in 2023 verandering in komen. 

Standplaats Geldermalsen

Volgend jaar gaat het bedrijf het garagepand gebruiken voor het wagenpark. Daarmee gaat de standplaats in Geldermalsen een belangrijke rol spelen in het onderhoud van de 1.400 voertuigen van Simon Loos. Vanwege de uitbreiding van de standplaats zoekt de logistiek dienstverlener monteurs (ook in opleiding) en extra chauffeurs. “We hebben veel auto’s rijden in het zuiden van Nederland, deze kunnen we vanuit de nieuwe garage in Geldermalsen efficiënter onderhouden”, legt Marcel Pater uit. Een deel van de vrachtwagens van Simon Loos gaat nu voor onderhoud naar de werkplaats in het noorden van Nederland. 

Uitnodiging

De centraal gelegen nieuwe garage is dan ook zeer welkom. Een groep monteurs gaat aan de slag met de trailers en laadkleppen van de vrachtwagens. Simon Loos houdt op woensdag 30 november een inloopsollicitatie op de standplaats aan Poppenbouwing 24 in Geldermalsen. Het bedrijf nodigt iedereen uit die interesse heeft in een baan in de transportsector, om vrijblijvend langs te komen tussen 11.00 en 15.00 uur. Meer weten over het werk bij Simon Loos? Kijk op werkenbijsimonloos.nl

Jeroen Wijngaard

Journalist Het Kontakt - West Betuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden