Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Opening KinderboekenFeest in Geldermalsen door Rutger van Stappershoef

Algemeen 289 keer gelezen

GELDERMALSEN • Het Kinderboekenfeest in Geldermalsen wordt op zaterdag 8 oktober swingend geopend door Dansstudio24 en wethouder Rutger van Stappershoef zal officieel het startsein geven. 

Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn er echt gi-ga gave activiteiten en workshop te volgen. Met onder meer: workshop bloembommetjes maken samen met Bij Bewust, een eigen gymtas ontwerpen samen met het Medialab, help het plantje groeien samen met Welzijn West Betuwe, maak van oud afval weer iets nieuws samen met de AVRI, ontwerp een eigen gi-ga toffe profielfoto met illustrator Ien van Laanen en doe mee aan de Gi-Ga groene dansworkshop met Studio24. Het Repair Café is aanwezig om speelgoed en knuffels te repareren.

Kindercolleges

Tijdens een Kindercollege komt een expert een kort college geven speciaal voor kinderen die nieuwsgierig en hongerig zijn naar informatie en kennis. Dit kan gaan over allerlei onderwerpen. Tijdens het KinderBoekenFeest gaan de colleges over: bijzondere reptielen, slijmerige slakken, Imker en zijn bijenvolk, afval scheiden heel gewoon!? Wat is een Voedselbos. Bij elk college is er ook een leuke activiteit of mogen de aanwezigen de reptielen/dieren bewonderen.

Kijk voor het volledige programma en de overige activiteiten in Rivierenland op www.bibliotheekrivierenland.nl/kinderboekenweek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie