Afbeelding
Foto: ingimage

Feestweek bij ‘s Heeren Loo De Wieken in Geldermalsen

Algemeen 564 keer gelezen

Geldermalsen • Er hangen slingers en ballonnen bij ’s Heeren Loo. Het Mannetje en de cliënten hebben een feestmuts op. Een van de cliënten geeft het bronzen mannetje van de Wieken een kus. Het Mannetje is jarig en dat wordt gevierd door de cliënten met een week vol activiteiten. 

Het Mannetje zit stil op het muurtje voor het grasveld op de Wieken. Al 27 jaar, sinds de opening van ‘s Heeren Loo locatie de Wieken. Al die jaren is het Mannetje een soort van vertrouwenspersoon voor cliënten en medewerkers van ’s Heeren Loo. Hij biedt altijd een luisterend oor. Geheimen zijn veilig bij hem.

Feest
De verjaardag van het Mannetje wordt ook dit jaar weer groots gevierd. Tussen 18 en 28 mei zijn er verschillende activiteiten voor de cliënten. Er zijn verschillende muziek- en theateroptredens en natuurlijk is er lekker eten. Zo gaat er op 19 mei een rijdend toetjesbuffet naar alle woningen en is er taart op 20 mei. Het toppunt van de feestweek is het circus op 25 mei. De show is helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk voor ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten.

‘s Heeren Loo locatie De Wieken
Op de Wieken, onderdeel van ‘s Heeren Loo, wonen en werken (dagbesteding) ongeveer honderd cliënten met een verstandelijke beperking. ‘s Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke of andere beperking om hun leven in te richten zoals zij dat willen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie