Afbeelding
Foto: Streeckerij de Betuwe

Betuwse kersen van Streeckerij de Betuwe gaan het land in

1 jul, 10:59 Algemeen 91 keer gelezen

WADENOIJEN • De kersenverkoop bij Streeckerij de Betuwe in Wadenoijen is in volle gang én de eerste ladingen kersen zijn inmiddels ook bij de Nederlandse supermarkten aangekomen, zoals bij Hoogvliet. 

Niet alleen de Betuwe, maar ook de rest van Nederland kan nu genieten van de echte Betuwse kersen. Tegelijkertijd gaat de winactie van Streeckerij de Betuwe van start. Deelnemers aan de winactie maken kans op o.a. een hippe Oma fiets waarmee gefietst kan worden door het prachtige Betuwse landschap van dijken, uiterwaarden en boomgaarden.

Om de regio én het Betuwse streekproduct bij de consumenten méér onder de aandacht te brengen, worden de kersen de aankomende weken gepromoot bij diverse supermarkten. De promotie wordt ondersteund met het winnen van een aantal heerlijke Betuwse fruitpakketten.

Hoe werkt het?

Consumenten maken kans op een prijs door op de website van Streeckerij de Betuwe een drietal vragen te beantwoorden. Uit de inzendingen zal bij loting de winnaars worden getrokken.De actie loopt t/m 31 augustus 2022. Meer informatie is te vinden op: https://streeckerijdebetuwe.nl/winactie/

Kersen kopen in de Betuwe

Ook bezoekers die hun kersen kopen bij boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen kunnen meedoen aan de winactie. Naast kersen wordt hier ook ander zacht fruit en diverse streekproducten verkocht. Daarnaast kunnen zij een kijkje nemen in de boomgaard of zélf uw kersen plukken. Dit laatste is dagelijks mogelijk van 9.00 tot 17.00 uur. De kersenwinkel is elke dag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur.

Aankomend weekend: Betuwse Kersendagen        

Kom kersen proeven, bezoek de boerenmarkt of zing mee met diverse zangkoren. Op zaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 juli a.s. bij Streeckerij de Betuwe in Wadenoijen. Toegang is gratis. Op maandag 4 juli is een speciaal dag programma voor bezoekers van Aziatische afkomst. 

De Betuwse Kersendagen wordt op zaterdag 2 juli geopend door de burgemeester van Tiel, Hans Beenakker. Voor meer informatie kijk op de speciale pagina: https://streeckerijdebetuwe.nl/betuwse-kersendagen-2022/

Locatie Streeckerij de Betuwe. Langs Rijksweg A15, ter hoogte van afslag 31 Wadenoijen.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Fotoseries