Deelnemers aan Flipje op wielen hebben al meerdere toertochten gemaakt
Deelnemers aan Flipje op wielen hebben al meerdere toertochten gemaakt Foto: Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen gaat weer toeren

Algemeen 270 keer gelezen

TIEL  •  Op woensdag 18 mei hervat Flipje op wielen de populaire toertochten. De rit gaat naar de omgeving Buren met een tussenstop in het historische stadje zelf. De start is om 13 uur vanaf de verkeerstuin van Vrijthof (achterzijde) aan de Burgemeester Meslaan in Tiel.

Als gevolg van de maatregelen rond corona lagen de activiteiten van Flipje op wielen een kleine twee jaar stil. Daarna is conform de voorschriften de draad opgepakt, maar het samenstellen van een volledig nieuw programma liet op zich wachten door persoonlijke omstandigheden binnen het organisatieteam. Nu wordt een herstart gemaakt met een vervolg in de komende maanden.

Voor de tocht naar Buren en omgeving kan iedereen met een scootmobiel deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht op woensdag 18 mei gaat over een lengte van 22 kilometer. Er is tussentijds een pauze bij de Hofhouding in Buren. Consumpties zijn voor eigen rekening. De deelnemersbijdrage is vijf euro per persoon.
De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen: Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002GL – Tiel, telefoon 06-52837486 of e-mail: muldershm@gmail.com Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: ria.huibers68@live.nl

Meer informatie:www.flipjeopwielen.nl

Diana Kervel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie