Eens in de twee jaar bezoeken bestuursleden de projecten in de Dominicaanse Republiek.
Eens in de twee jaar bezoeken bestuursleden de projecten in de Dominicaanse Republiek. Foto: aangeleverd

St. Kinderhulp Dominicaanse Republiek op zoek naar bestuursleden

Algemeen 127 keer gelezen

TIEL • De Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek ondersteunt al vele tientallen jaren diverse schoolprojecten in de Dominicaanse Republiek. De sponsors en donateurs van deze stichting zorgen ervoor dat veel kinderen uit de armste gezinnen toch naar school gaan en een opleiding volgen. Dit vergroot de kans op een zelfstandig en onafhankelijk leven in de toekomst. Door het vertrek van één van de bestuursleden is de stichting op zoek naar één of twee nieuwe bestuursleden.

Belangrijke taken van het bestuur zijn onder meer het werven van nieuwe sponsoren en donateurs, contacten onderhouden met een zusterorganisatie in de Dominicaanse Republiek, communiceren via social media met de bestaande sponsoren en donateurs, voorlichting geven over de stichting en het voeren van een efficiënte (financiële) administratie. Het nieuwe bestuurslid komt naar verluidt terecht in een betrokken en gevarieerd team vrijwilligers, dat van wanten weet. De bestuurstaken zijn onderling verdeeld en er wordt tien keer per jaar vergaderd; afwisselend online of bij een bestuurslid thuis, als de maatregelen dat toelaten. Eens in de twee jaar bezoeken bestuursleden de projecten in de Dominicaanse Republiek.

Ervaring
De stichting zoekt mensen die ervaring hebben met of belangstelling hebben voor fondsenwerving en voorlichting. Ligt je hart meer bij het onderhouden van contacten met de sponsoren in Nederland, dan kan dat ook. De bestuursleden wonen in de Betuwe, de Achterhoek en Noord-Holland.
Voor meer info kan contact worden opgenomen met Marieke van Suijlen, contact@kinderhulpdominicaanserepubliek.nl of 06 53453935. Site: www.kinderhulpdominicaanserepubliek.nl

Rob Zantinge

Redacteur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie