Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
Nick van den Heuvel.
Nick van den Heuvel. (Foto: KdePater Fotografie)

Overtuigende zeges Heren 1 De Linge/PCG

  •   keer gelezen   Sport

LEERDAM/GORINCHEM • De Heren 1 van De Linge/PCG mocht dit weekend zes punten bijschrijven na zeer overtuigende overwinningen tegen OZ&PC uit Oldenzaal en VZV uit IJmuiden. 

Waar het drie weken terug nog een moeizame overwinning was in Oldenzaal, werd de thuiswedstrijd compleet het tegenovergestelde.
Na een zeer scherp begin van de thuisploeg, hadden de bezoekers ook de rest van de wedstrijd weinig in te brengen. Met een eindstand van 18-9 liet de thuisploeg de bezoekers uit Oldenzaal er nog vrij genadig vanaf komen.

Dat deden ze een dag later met VZV iets minder: het werd 20-8. De eenzijdige wedstrijd verliep volgens het plan van trainer Robin Wijgers. Zoals afgesproken bevatte het spel veel energie en met mooi uitgespeelde counteraanvallen werden de bezoekers vanaf het begin compleet overrompeld. Zo was de stand na de eerste periode al 7-0. Beide wedstrijden lag de verdediging goed en werd er frivool en met veel inzet gespeeld.

Doelpuntenmakers op zaterdag waren: Tjerk Noorduyn (4), Oscar Visser (4), Victor Visser (3), Lennart van Wieren (2), Nick van den Heuvel (1), Quint Gerdes (1), Thijs Uittenbogert (1), Rimmer Genee (1) en Ruben den Ouden (1).

Doelpuntenmakers op de zondag waren: Oscar Visser (8), Victor Visser (6), Tjerk Noorduyn (2), Nick van den Heuvel (2) en Quint Gerdes (2).

Volgende week zaterdag mag Heren 1 naar IJmuiden afreizen om wederom tegen VZV te spelen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten