Hans Kool is de eerste ere-voorzitter van corsoclub Culemborg
Hans Kool is de eerste ere-voorzitter van corsoclub Culemborg (Foto: Theo van Dam)

Hans Kool eerste erevoorzitter corsoclub Culemborg

  •   keer gelezen

CULEMBORG – Zaterdag kwamen de bouwers en vele vrijwilligers in de corsoloods bijeen om na te praten onder het genieten van een barbecue over het afgelopen oogstcorso in Tiel.


Voorzitter Henk van Dijk was trots op zijn medewerkers die op het corso van Tiel mooie prijzen hebben gehaald. “We mogen trots zijn dat jullie deze resultaten hebben bereikt, want dit jaar was het een corso van een bijzonder hoog gehalte”, aldus de trotse voorzitter.

Hij vroeg zijn oud-voorzitter Hans Kool naar voren die dit jaar zijn 25-jarig jubileum vierde als bouwer aan de wagen van Culemborg. Hij kreeg de glazen appel aangeboden, maar werd nog verraster toen voorzitter Henk van Dijk hem benoemde tot erevoorzitter van de club en overhandigde hem het certificaat en diploma. Hans was verrast door deze benoeming.

Hierna werden de ontwerpers Eleane Hulsink, Pieter Meeuwsen en Thea van Dalum bedankt met een bloemetje.

Burgemeester Gerdo van Grootheest wilde ook nog even het woord. Ook hij had bewondering voor zijn corsoclub. Culemborg is weer eens op de kaart gezet. De burgemeester mocht de bronzen peer voor de eerste prijs van de jeugd het hele jaar in zijn burgemeesterskamer neerzetten en dat vond hij een eer.

Daarna werd er genoten van een heerlijke barbecue.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten