Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: Privéfoto

Rick Sonnema start met karatelessen in Eethen

  •   270 keer gelezen   Sport

EETHEN • Rick Sonnema gaat in het nieuwe jaar karatelessen geven in Eethen.

Vanaf woensdag 8 januari start Karate-do Academie Itosu met karatelessen in de gymzaal aan de Nieuwe Steeg in Eethen. Wijk en Aalburger Rick Sonnema, zelf karateka, zal deze lessen iedere woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur verzorgen. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn leuk voor jong en oud.

Respect en plezier
Onderling respect en plezier staan tijdens de lessen voorop en er wordt op een leuke manier kennis gemaakt met de sport karate. Het doel van de lessen is om te leren focussen en zelfvertrouwen en weerbaarheid op te bouwen. Ook het lichaam wordt getraind op onder andere reflexen, kracht en lenigheid.

Rick Sonnema is al twaalf jaar actief lid bij Karate-do Academie Itosu. Hij heeft dit jaar zijn derde dan behaald en is al jaren lid van de Nederlandse selectie van de Karate-do Bond Nederland (KBN).

Sonnema is meervoudig Nederlands kampioen karate, heeft een zevende plaats op het Europees kampioenschap onder de 21 jaar behaald en heeft diverse nationale en internationale titels op zijn naam staan.

Informatie
Meer informatie over de lessen die hij in Eethen gaat geven en aanmelden via rick.itosu@hotmail.com of 06-18695961.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }