Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena


CFM/Transito start competitie met kleine zege

  •   keer gelezen   Sport

WIJCHEN/WERKENDAM • CFM/Transito is de competitie vrijdagavond gestart met een uitwedstrijd bij Madereros C.F. In Wijchen begonnen de Werkendammers met een overwinning.

De eerste helft was van beide kanten erg aftastend, waardoor beide ploegen tot weinig kansen kwamen. De grootste kans in de eerste helft kwam op naam van Mergim Shala, die zijn schot op de paal zag belanden.

Harder
In de tweede helft kwam CFM/Transito feller uit de startblokken, wat resulteerde in een voorsprong. Dankzij een goede onderschepping en assist van Chamith van Vuuren wist Mergim Shala nu wel het net te vinden.

Beide ploegen gingen harder spelen waardoor tien-meter trappen dichterbij kwamen. De eerste voor CFM/Transito was meteen raak voor Bart Jongejan. De eerste poging van Madereros C.F. werd nog gestopt door de uitstekend keepende Rob de Groot, maar vlak voor tijd werd het toch 1-2. CFM/Transito speelde de wedstrijd echter keurig uit en blijft daarmee ongeslagen dit seizoen.

Volgende week speelt CFM/Transito wederom een uitwedstrijd. In de beker is dan ZVV Den Haag om 19.30 uur de tegenstander.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Mergim Shala en Bart Jongejan.

Klik hier om de samenvatting te bekijken

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }