Kristel Verduyn maakt indruk bij Cross Smash

  •   keer gelezen   Sport

WERKENDAM • De afgelopen speelronde moest het vlaggenschip van de Werkendamse badmintonvereniging Cross Smash aantreden tegen TFS Barendrecht, in Barendrecht. De avond verliep voorspoedig en met een 6-2 overwinning gingen de badmintonners weer naar huis.


Kristel Verduyn (invalster voor de afwezige Petra Elema) kwam hierbij voor het eerst dit seizoen uit voor het eerste team. Samen met Marianne van der Hoff ging in twee sets de damesdubbel gewonnen en ook haar enkelspel wist ze in twee sets naar zich toe te trekken. Een erg knappe prestatie. Bijna ging ook nog het gemengddubbel met Rick van de Boom gewonnen, na drie spannende sets moest het duo pas in de verlenging van de derde set het hoofd buigen.

Kristel Verduyn is sowieso aan een sterk seizoen bezig, want in haar eigen team (2) heeft ze alle achttien tot nu toe gespeelde partijen gewonnen. Mede hierdoor staat team 2 fier bovenaan. Ook de afgelopen speelronde leverde weer een 7-1 overwinning op voor het tweede team. Alleen Kimberley Verwoert moest in het enkelspel de overwinning aan de tegenstander F.S.T. uit Waalwijk laten.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten