Dames Voltena foutloos

  •   keer gelezen   Sport

WERKENDAM/NIEUWENDIJK • De dames van Voltena bleken zaterdag ook oppermachtig tegen Dros-Alterno dames 2. In eigen huis werd het 3-0 in sets.


De volleybalster blijven thuis zo ongeslagen.

Vanaf het startsignaal werd geconcentreerd gespeeld. Tegen het einde van de eerste set ging het echter fout aan de kant van Voltena. Middenspeelster Mexime van Driel moest noodgedwongen de wedstrijd staken. Met de schrik in de benen stond IMS/Voltena op als team en wist zo de eerste set binnen te slepen: 25-22. In de tweede set leek de thuisploeg feller te spelen waarbij de druk naar de overkant werd opgevoerd. De pass liep goed waardoor de aanval via mooie sets kon worden bediend. In sneltreinvaart werd de tweede set binnen gehaald met 25-12.

Wat spannender leek het te worden in de derde set waarin het even gelijk op ging. IMS/Voltena voerde de druk nogmaals op en maakte het verschil door foutloos te spelen. Dit niveau werd tot het einde van de set vastgehouden en met een verdienstelijke 25-14 was het wel duidelijk dat het thuisteam de sterkste van dit duel was.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten