Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Vier keer Theaterhoppen in Woerkum

  •   83 keer gelezen
• Absurdistisch cabaret van Anne & Lisa op 3 november.
• Absurdistisch cabaret van Anne & Lisa op 3 november. (Foto: aangeleverd)

WOUDRICHEM • In Woudrichem gaat zaterdag 3 november de vijfde editie van 'Theaterhoppen' van start.

Dit jaar kunnen bezoekers kiezen uit twee weekenden en vier dagdelen (3, 4, 10 en 11 november). Je bezoekt steeds aansluitend vier korte voorstellingen van verschillende genres. Die variatie wordt door de vaste 'Hoppers' steeds goed gewaardeerd. Voor mensen die onbekend zijn met theater is het een handige manier om kennis te maken met verschillende vormen om te bepalen wat je speciaal aanspreekt.

De deelnemers gaan in kleine groepen van 25 personen wandelend door de Woerkumse vesting, langs vier speellocaties. Daar kunnen ze in huiskamers en bijzondere locaties op aanraakafstand genieten van verschillende podiumgenres. Ook dit jaar er is een keuze uit een gevarieerd programma voor elk wat wils. Met onder andere cabaret, theater, zang en kleinkunst. En ook toneel, Franse chansons, absurdistisch cabaret en klassieke muziek.

De ontvangst is steeds centraal in café 't Hoekske op respectievelijk 19:00 en 13:00 uur. Zaterdagavond 3 november wordt speciaal geopend vanwege het eerste lustrum.

Kaarten kosten 25 euro en kunnen besteld worden via de website. Er zijn honderd kaarten per dagdeel beschikbaar. De passe partout kaart is voor vier voorstellingen inclusief koffie en thee bij 't Hoekske en een gratis pauzedrankje op de tweede locatie. Op de website kunnen bezoekers precies welke voorstellingen op welke dagen gepland staan en daar hun keuze maken.

http://www.theaterhoppen.nl

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK