Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Kelpa kiest voor kooppand op Kop van Brabant

  •   201 keer gelezen

WERKENDAM • Ook Kelpa BV uit Werkendam verhuist naar bedrijvenpark Kop van Brabant.

De koopovereenkomst is getekend, de grond notarieel geleverd en eind mei gingen al de eerste heipalen van het nieuwe bedrijfspand de grond in voor de specialist in projectverlichting. Als alles goed gaat, is Kelpa misschien wel als eerste operationeel op Kop van Brabant. De 'supercentrale ligging' nabij de A27 is de belangrijkste reden voor algemeen directeur Vincent Kemper om de overstap te maken naar een eigen bedrijfspand op het Werkendamse bedrijvenpark.

Kelpa BV is een groothandel in projectverlichting en levert uitsluitend aan de tussenhandel. Momenteel is Kelpa al gevestigd in een huurpand in Werkendam. Directeur Vincent Kemper vond dat het tijd werd om een bedrijfspand te kopen in Werkendam.

Dichtbij
"Wij willen graag in Werkendam blijven, omdat we graag dichtbij onze klanten willen zijn. Dat lukt nu, want veel klanten zitten hier in de buurt. En voor de landelijke klanten zitten we in Werkendam ook supercentraal, bij de A27."

Het nieuwe bedrijfspand zal bestaan uit een klein kantoor met daar bovenop een showroom. De rest van het pand wordt gebruikt als magazijn voor de opslag van materialen.  

Ondernemersregio
Kemper wil organisaties die een vestiging op Kop van Brabant overwegen, meegeven dat er in Werkendam veel handel te drijven valt. En dat is volgens hem zeker een belangrijke beweegreden om zich op het regionale bedrijvenpark te vestigen. "Sinds we hier zitten, komen er zoveel mensen uit de buurt die hier langsrijden met de vraag of we iets voor ze kunnen betekenen, zelfs internationaal. Dat geeft aan dat zowel de ligging van Kop van Brabant als de handel en industrie in Werkendam supergoed is", aldus Kemper.   

Kemper hoopt in september operationeel te zijn op Kop van Brabant. Of Kelpa dit gaan halen, is afhankelijk van de bouwomstandigheden. Eind november moet Kelpa definitief verhuisd zijn.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK