Afbeelding

Politie zoekt getuigen van 'poging tot doodslag' op A27

112 4.433 keer gelezen

WERKENDAM • De politie zoekt getuigen die het Belgische voertuig gezien hebben dat zaterdagmiddag op de A27 opzettelijk een andere wagen meerdere keren aanreed.

De politie nam van de inzittenden drie aangiftes op van poging tot doodslag, omdat de onbekende bestuurder zaterdagmiddag rond 14:00 uur op de A27 tussen Geertruidenberg en Werkendam hun auto drie keer bewust aanreed.

Een aangeefster uit Amsterdam (28) reed met twee inzittenden (26 en 31 jaar) over de A27 richting Utrecht. Ze haalde op de snelweg een auto in. Achter haar reed een auto met een Belgisch kenteken.

Deze bestuurder reed vervolgens drie keer opzettelijk tegen haar auto aan. Ze reden ongeveer 120 km/uur.

Niet meer aangetroffen
De aangeefster vloog de rechterbaan op en kon het voertuig onder controle houden. De auto's reden tot Meerkerk achter elkaar aan en daar kon de aangeefster een benzinestation oprijden. De politie onderzocht de omgeving naar de bewuste auto, maar deze werd niet meer aangetroffen. De aangifte voor poging tot doodslag werd opgenomen.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van het incident. Mensen kunnen hun informatie doorgeven via: 0900-8844, 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) en www.meldmisdaadanoniem.nl. Informatie doorgeven kan ook via het politiewhatsappnummer 06-12207006. Ook kan men een tipformulier invullen, onder vermelding van het dossiernummer 2018097109.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden