Afbeelding
Foto: aangeleverd

Tweedehands kledingzaak in winkelcentrum Sleeuwijk

Algemeen 2.269 keer gelezen

SLEEUWIJK • De vrijwilligers van GAiN zijn opgetogen over hun nieuwe plannen. Ze gaan namelijk een tweedehandskledingzaak voor het goede doel openen op de nieuwe Es in Sleeuwijk. 

Anneke Bosman, initiatiefneemster van de winkel, vertelt over de nieuwe uitdaging: "Wie is er niet gek op een koopje, vooral als het gaat om mooie merkkleding? Daarbij steun je ook nog eens het goede doel. Een win-win situatie voor iedereen."

Mooi voor GAiN
Anneke vervolgt: "De naam van de nieuwe winkel wordt 'Mooi met GAiN'. Voor onze klanten iets moois voor weinig geld; en aan de andere kant: hulp voor mensen in nood."

Niet uit de buurt
Met een kleine vrachtwagen of een bestelwagen worden veel goederen uit heel Nederland opgehaald. In Sleeuwijk op 't Zand staat de loods van GAiN, waar kleding en (afgeschreven) goederen worden verzameld, gesorteerd, schoongemaakt en, indien nodig, gerepareerd. Voor de winkel wordt geen kleding uit de omgeving gebruikt. Tenzij de gever daar toestemming voor geeft.

Gezellig
"Met de winkel Mooi met GAiN willen we naast financiële steun voor de goede doelen van GAiN ook een winkel zijn waar klanten komen voor een gezellig praatje of een leuke workshop. We hopen de klanten keer op keer te verrassen met nieuwe artikelen, veel merkkleding, aanbiedingen en van alles rondom een thema." 

Op 3 maart zal Mooi met GAiN haar deuren openen. Het adres is: Nieuwe Es 73, Sleeuwijk. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden