Afbeelding
UPDATE

Bestuurder meldt zich met geld van Nieuwendijkse rotonde

112 1.240 keer gelezen

NIEUWENDIJK • De bestuurder van het blauwe busje, die zaterdag een geldbedrag had meegenomen bij de rotonde in Nieuwendijk, heeft zich zondagmorgen mét het geld bij de politie gemeld.

Het geld behoort toe aan een autohandelaar, die het 'pak geld' verloor op de rotonde, meldde de Nieuwendijkse wijkagent zaterdag.

Rond 14.00 uur zaterdagmiddag ziet een vrouw op de rotonde aan de Doornseweg in Nieuwendijk een portemonnee liggen. Ze ziet echter ook een groot aantal bankbiljetten waaien. Ze parkeert haar auto, pakt de beurs en gaat achter de rond waaiende bankbiljetten aan.

Terwijl ze die aan het verzamelen is stopt ook een bestuurder van een blauwe bestelbus die mee helpt zoeken. Hij vraagt nog aan haar of het geld van haar is, de vrouw geeft aan dat dit niet het geval is.

Zelf inleveren
Hij geeft de biljetten die hij vindt echter niet aan haar af en zegt tegen de vrouw dat hij die zelf wel inlevert. Aan het bureau komt de vrouw veertien briefjes van 50 inleveren, een andere vinder brengt 130 euro, de man van de bestelbus meldde zich zondagmorgen. 

Het meest waarschijnlijke is dat de eigenaar de portemonnee per ongeluk op het dak heeft laten liggen van zijn auto en toen is gaan rijden. Toen de politie hem belde had hij deze nog niet gemist, laat de politie weten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden