Afbeelding

Kermis en 63e wielerronde van Hank

Sport 322 keer gelezen

HANK • Van vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 september is het weer tijd voor de gezellige kermis van Hank. Ook worden op zondag 11 september de traditionele wielerkoersen verreden. 

Ook dit jaar zullen weer leuke attracties zorgen voor veel plezier op de Hankse kermis. De opening van de kermis is op vrijdagavond 9 september. Yep for kidz! gaat met een spectaculaire dansact zorgen voor veel gezelligheid. Daarna wacht er voor alle aanwezige kinderen een leuke verrassing en kan de kermis beginnen. Op zaterdagmiddag kunnen kinderen zich gratis laten schminken op het kermisterrein. Rond 14.00 uur is er bovendien de prijsuitreiking van de Jumbo kleurplatenwedstrijd.

Ronde van Hank
Op zondag 11 september wordt vanaf 11.45 uur de 63e editie van de wielerronde van Hank verreden met wedstrijden voor Nieuwelingen, Recreanten en Elite/Beloften. Primeur is dat dit jaar een nieuw parcours wordt voorgeschoteld aan de coureurs. De renners rijden vanaf de Kerkstraat via Warmondplein, Zalmstraat, Steurstraat (rond het grasveld achter de scholen) en Pastoor Lipsplantsoen weer terug naar de Kerkstraat. Het einde van de wielerdag is rond de klok van 17.30 uur.

Open kampioenschap
De wedstrijd bij de recreanten (wielrenners zonder licentie bij de KNWU) gaat om het Open kampioenschap van het Land van Heusden en Altena. De start is om 13.00 uur en er moet 40 kilometer worden afgelegd. Alle informatie over de wedstrijd en inschrijven via http://www.rondevanhank.nl.

Ook staat er op zondag 11 september weer de Rabo Dikke Banden Race op het programma. Deze start om 14.45 uur. Alle kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar uit Hank en omgeving mogen hieraan meedoen op de gewone schoolfiets of mountainbike. Voor meer informatie en de gratis inschrijving kunnen mensen terecht bij Ronald Krijnen, Kloosterhof 13 in Hank, de website of via e-mail info@rondevanhank.nl. Op de dag zelf kan er ook nog ingeschreven worden.

http://www.rondevanhank.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden