Paul Visser overtuigend naar zege in Vijfmorgenloop Sleeuwijk

Sport 89 keer gelezen

SLEEUWIJK • Paul Visser heeft zaterdag overtuigend de Vijfmorgenloop in Sleeuwijk gewonnen. De atleet van de Tilburg Road Runners finishte in 34 minuten en 11 seconden. Nabil Karimi eindigde op 25 seconden als tweede. Master-45 Rene Stam kwam als derde overall binnen en is daarmee winnaar in zijn categorie. Carliho Suijkerbuijck wint uiteindelijk de sprint om de vierde plaats. Dames Bij de dames is Marjon van de Wansum van LADB de sterkste in een goede tijd van 38.53. Zij laat Marieke Kunkeler, de vriendin van Paul Visser, achter zich. Ciska Hensen van DAK Drunen is de sterkste bij de dames master-35. Jeugd Bij de jeugdcategorie 16-19 jaar staan twee regioatleten op de bovenste trede van het podium. Bij de jongens wint talent Matthias Overduin van Typhoon in zijn eigen dorp en oud-zwemster Marcha Admiraal van de Altena Road Runners is de beste dame. Bij de 10 kilometer komt Altena Road Runner Sjaak Hofmans als derde bij de master-55 op het podium. De Vijfmorgenloop in Sleeuwijk was de eerste wedstrijd van het Altena Road Circuit 2013. De volgende loop is over twee weken in Almkerk. http://www.altenaroadcircuit.nl