SKV wint van OJC

Sport 14 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV heeft zaterdag een overwinning geboekt tegen het hooggeplaatste OJC uit Berkel-Enschot. In Sleeuwijk eindigde het laatste duel in de eerste helft van de veldcompetitie in 12-9. SKV begon de wedstrijd sterk en kwam in de eerste aanvallen al op een 2-0 voorsprong. Na deze vliegende start stokte de score aan de zijde van de thuisploeg. OJC daarin tegen wist de kansen wél te benutten en wist zes maal achter elkaar te scoren. Dit zorgde voor een 2-6 ruststand. Verzorgd Na de rust bleef SKV goed verzorgd korfballen en werden de kansen wel afgemaakt. Joost de Jong opende direct na rust met een doorloper de score, gevolgd door een doorloper van Mischa van Damme. Hierdoor kwam SKV van een 2-6 achterstand terug met maar liefst vijf doelpunten op rij. Dit zorgde voor een 7-6 voorsprong. OJC was hierdoor duidelijk van slag en de Sleeuwijkers waren vastberaden om deze voorsprong niet meer uit handen te geven. OJC maakte nog wel gelijk, maar SKV bleef verzorgd spelen en ging goed met de scoringskansen om. Na het laatste fluitsignaal stond de teller op 12-9 in het voordeel van SKV.