SKV Sleeuwijk wint overtuigend van Wesstar

Sport 87 keer gelezen

SLEEUWIJK • Het Sleeuwijkse SKV heeft zijn eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen winnend afgesloten. Tegen Wesstar uit Westervoort liepen de korfballers uit naar een eindstand van 12-4. SKV begon goed aan de wedstrijd en kwam door goed uitgespeelde aanvallen al snel op een 4-0 voorsprong. In de eerste helft bleek al dat het krachtsverschil tussen SKV en Wesstar te groot was. De Sleeuwijkse formatie bleef in de eerste helft aanvallend korfbal spelen en met name in de verdediging werden er nauwelijks fouten gemaakt. De ruststand was dan ook 8 – 2 in het voordeel van SKV. In de tweede helft werden de uitgespeelde kansen voor SKV nog groter, alleen vergaten de Sleeuwijkers zich te belonen. Desondanks kwam de winst geen moment in gevaar en SKV kon de wedstrijd rustig uitspelen. Jammer genoeg werd het publiek daarmee niet getrakteerd op een doelpuntenfestijn, maar de twee punten waren binnen. De scheidsrechter floot af voor het einde van de wedstrijd bij een stand van 12-4. Na de overwinning in Nijmegen tegen Skunk van vorige week en deze thuisoverwinning is het zaak om de winnende lijn voort te zetten. Volgende week zaterdag staat een uitwedstrijd tegen SGV uit Culemborg op het programma.

• Vroeg maaien helpt de natuur op dijken, oevers en bermen.
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 23 uur geleden
• Adriaan de Jong en Karina Boevé.
Komt er een natuurbegraafplaats in Altena? Als het aan AltenaLokaal ligt wel Nieuws gisteren
• De politieagenten doen aangifte tegen de man uit Nieuwendijk.
40-jarige man uit Nieuwendijk mishandelt twee politieagenten, nadat hij een waarschuwing krijgt 112 25 apr, 14:18