Virtus wint van River Trotters

Sport 79 keer gelezen

WERKENDAM • Virtus heeft zaterdag River Trotters aan de kant gezet. In Werkendam werd het 74-64.  Virtus was voor het eerst compleet. De eerste helft was een start zoals elke coach die zou willen: alle twaalf spelers kwamen in actie. De verdediging van Virtus zorgde ervoor dat River Trotters 26 punten aan tikte met de rust. Twintig punten was toen het verschil en iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld zou zijn.  Maar River Trotters gaf niet op en zorgde in het derde kwart voor een sensatie om maar liefst 27 punten te scoren en de achterstand te verkleinen naar zes punten. Het laatste kwart was nog maar net één minuut aan de gang en Virtus had nog maar 1 punt voorsprong. De Werkendammers gooiden het roer om en het publiek ging massaal achter de thuisploeg staan, waardoor het goede spel vanuit de eerste helft terug keerde en het uiteindelijk 74-64 werd.