Virtus stunt tegen Jumpers

Sportt 54 keer gelezen

WERKENDAM • Virtus heeft zaterdag voor een stunt gezorgd door met 70-92 te winnen van Jumpers uit Den Haag.  Virtus was niet compleet: met maar acht spelers vertrokken de Werkendammers naar Den Haag. Jumpers zorgde in de eerste helft voor een open wedstrijd. Beide scheidsrechters voelden de wedstrijd prima aan en het werd stuivertje wisselen in de eerste helft. BC Virtus speelde sterk in het laatste deel van het tweede kwart en Cor Visser schoot met een driepunter Virtus na een voorsprong met de rust: 40-41. Het derde kwart was fantastisch van Werkendamse zijde.  Virtus legde hierin de basis voor de overwinning. Het werd 13-29 in het derde kwart, een voorsprong die niet meer in gevaar kwam in het laatste deel van de wedstrijd.