Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
De auto van Mark Groos knalde uiteindelijk frontaal op een boom.
De auto van Mark Groos knalde uiteindelijk frontaal op een boom.

Zoektocht naar bestuurder die door reed na ongeval op Midgraaf

  •   873 keer gelezen

BABYLONIËNBROEK • Gaby Bemelen en Mark Groos uit Babyloniënbroek zijn op zoek naar de bestuurder van een donkergrijze Volkswagen Golf, die vrijdagmorgen op de kruising Midgraaf/Duijlweg geen voorrang verleende en ervoor gezorgd heeft dat hun auto nu total loss is.

Rond 6:15 uur trof Mark de Golf op de kruising met de Duijlweg. Hij was even daarvoor vanaf zijn thuisadres aan de Hillsestraat in Babyloniënbroek vertrokken.

Het voertuig kwam vanuit het westen en reed zonder rekening te houden met de inwoner van Babyloniënbroek de kruising over en reed verder over de Midgraaf richting Waardhuizen, Wijk en Aalburg en Veen.

Mark moest daardoor uitwijken, raakte van de weg waardoor zijn auto stuurloos raakte en knalde uiteindelijk frontaal op een boom. De bestuurder van de Golf, met daarachter een grote aanhanger met een witte rubber speedboot, was inmiddels spoorloos.

Roekeloos rijgedrag
Even verderop kreeg nog een andere automobilist te maken met het roekeloze rijgedrag. De boot zou inmiddels niet meer recht op de aanhanger hebben gelegen.

Mark en Gaby zijn op zoek naar de bestuurder van de Golf en roepen mensen die iets gezien hebben op zich te melden. “Het zou erg prettig zijn als we wat aanwijzingen zouden kunnen krijgen.”

De doorrijder is nog niet gevonden, maar na de eerste berichten in de media en op social media heeft een getuige inmiddels een kentekenplaat gevonden op de Midgraaf. Die gegevens zijn maandag bekend gemaakt aan de politie.

Wie meer weet kan contact opnemen met Gaby. Zij is te bereiken via 06-45217660.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }