Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
De nieuwe winkel in Hank.
De nieuwe winkel in Hank.

Nieuwe bakkerij opent in Hank

  •   1629 keer gelezen

HANK • In het hartje van Hank, tegenover de prachtige Sint Elisabethparochie, opent Bakkerij van Beijnen uit Waalwijk donderdag 28 mei de deuren.

Vanaf die dag kunnen inwoners van Hank en omstreken genieten van hoogwaardige ambachtelijke producten uit Waalwijk. 

Bakkerij van Beijnen, geleid door Tim van Beijnen, heeft als thuisstad Waalwijk, waar hij gevestigd is met zijn brood- en banketbakkerij en drie winkelvestigingen. Vanaf donderdag 28 mei spreidt hij zijn vleugels uit en opent een nieuw filiaal aan de Kerstraat 22 in Hank.

“We wilden graag onze horizon verbreden met een winkel buiten Waalwijk. Met de nieuwe winkel in Hank willen wij een nieuwe weg inslaan en nieuwe kansen aanboren. En het belangrijkste, inwoners van Hank kennis laten maken met onze hoogwaardige ambachtelijke producten." De bakker uit Waalwijk staat bekend om een breed assortiment aan unieke broden en broodjes, enkel verkrijgbaar bij Bakkerij van Beijnen.

Hans gemaakt!
Deze broden zijn ontwikkeld door vader Hans van Beijnen en staan in Waalwijk en omstreken bekend onder het merk Hans gemaakt!. Daarnaast staat de bakker bekend om het rijkelijk gevulde assortiment op het gebied van patisserie, chocoladewerk en eigen gemaakte bonbons.

“In Waalwijk komen heel veel klanten speciaal naar onze winkel voor het brood van mijn vader Hans van Beijnen of ons patisserie-aanbod van VanTim. Klanten waarderen deze producten, omdat ze het nergens anders kunnen kopen. Daarnaast komen ze graag terug voor onze worstenbroodjes, gemaakt van gehakt van de bekende meesterslager uit Waalwijk Van Roessel. De worstenbroodjes zijn twee jaar op rij ‘Bekroond met Goud’, een mooie erkenning."

Op donderdag 28 mei opent Bakkerij van Beijnen zijn deuren. De gehele week zijn er mooie aanbiedingen om het openingsfeest compleet te maken. Kijk voor het hele assortiment op de website.

bakkerijvanbeijnen.nl

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }