Een feestelijke bijeenkomst in Bubeclu dinsdagmorgen.
Een feestelijke bijeenkomst in Bubeclu dinsdagmorgen. (Foto: Jan Noorlandt)

Epilepsiefonds huldigt collectanten in Wijk en Aalburg

  •   599 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • In Bubeclu in Wijk en Aalburg zijn dinsdag twee collecteleiders en 34 jubilerende collectanten van het Epilepsiefonds in het zonnetje gezet.

Mevr. G. Bouman en mevr. C. Fuijkschot organiseren al 25 jaar de collecte voor het Epilepsiefonds in Wijk en Aalburg.

W. van Giessen, H. Nieuwkoop, R. Nieuwkoop, Mathilde Schutt, H. Bloed, Janneke Roozendaal, N. van Helden, P. van de Velden, A. Duijster, mevr. Groenewegen-v.d.Weiden, A. van Oerle, C. van Tilborg, A. Lindhout en W. Mouthaan (woonplaats Wijk en Aalburg) collecteren minimaal vijf jaar voor het fonds.

E.van Bergeijk, D.de Kloe, Geraline de Waal, P. den Breejen, A. Bax, T. van Helden, J. Dammers, A.Duijzer, C. Timmermans, L. Versteeg, E. van Rijswijk, J. van de Kamp en E. van Meel (allen uit Wijk en Aalburg) zijn al meer dan tien jaar collectantes. T. Bakker, E. van Helden, J. van de Velden, M. Mouthaan, D. van Wijnen, S. Bouman en C. Mans (ook allemaal woonachtig in Wijk en Aalburg) zetten zich al meer dan 20 jaar in om geld op te halen voor het Epilepsiefonds. Het Epilepsiefonds zet zich al ruim 120 jaar in voor mensen met epilepsie. Het fonds wil ervoor zorgen dat epilepsie een behandelbare aandoening wordt, waar mensen zo min mogelijk last van hebben.

Het Epilepsiefonds subsidieert onderzoek, geeft voorlichting en biedt verschillende vormen van hulpverlening, zoals individuele subsidie, subsidie voor projecten, leenregeling alarmapparatuur. Voor mensen met epilepsie die niet zelfstandig op vakantie kunnen gaan, organiseert het Epilepsiefonds speciale vakantiereizen.

http://www.epilepsie.nl

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }