Oliebollen voor De Zonnebloem

  •   181 keer gelezen

ANDEL/WERKENDAM/VEEN/WIJK EN AALBURG • Bakker Van Ballegooijen - met winkels in Veen, Wijk en Aalburg, Andel en Werkendam - bakt gratis oliebollen voor de afdelingen van De Zonnebloem in Werkendam en Wijk en Aalburg.

Tussen 12 en 17 november worden 5000 gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem getrakteerd op een heerlijke oliebol. De actie die door het leven gaat als 'de week van De Echte Oliebol' is in het leven geroepen door een groep van ambachtelijke bakkers om eens per jaar met een kleine geste een brede glimlach op het gezicht van de Zonnebloemgasten en vrijwilligers te toveren.

Marc Damen, directeur van De Zonnebloem, vindt de jaarlijkse oliebollenactie van de Echte Bakkers hartverwarmend. "Dankzij deze actie komt de oliebol naar de mensen toe."

Ook voor de bakkers is de actie een feest, vertelt bakker Rien van Boven: "Wij houden er een hartverwarmend gevoel aan over om dit samen met De Zonnebloem te doen. We krijgen veel positieve reacties van vrijwilligers en klanten, en merken ook dat De Zonnebloem deze actie erg waardeert."

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }