Afbeelding

Maryse Vos maakt 'Cologne Verolme'

Algemeen 700 keer gelezen

HEUSDEN • Ter ere van Heusden Maritiem, een tentoonstelling over de rijke geschiedenis van de scheepswerf in Heusden, heeft Maryse Vos van Parfumerie In Geuren en Kleuren een geur ontwikkeld: Cologne Verolme.

De werkmannen van voormalig scheepswerf Verolme vormen de inspiratiebron voor de cologne, die vefrissend, pittig en stoer is te noemen. Tijdens de feestelijke opening van de tentoonstelling werd 'Heusdens water - Cologne Verolme' uitgereikt aan oud-directieleden en prominenten van Verolme.

Cologne Verolme (50 ml) is voor 23,95 te koop bij Parfumerie In geuren en kleuren, Nieuwstraat 5 in Heusden en online op www.parfumerie-heusden.nl.

Bloeiend bedrijf
De tentoonstelling Heusden Maritiem in het Gouverneurshuis te Heusden vertelt het verhaal van de ontwikkeling van de scheepswerf van Heusden: hoe deze, met name onder het bewind van Cornelis Verolme, uitgroeide tot een bloeiend bedrijf met honderden werknemers, en welke invloed de werf heeft gehad op de sociale en economische ontwikkeling van Heusden in de twintigste eeuw.

Meer dan twintig ondernemers in Heusden nemen deel aan Heusden Maritiem en bieden deze zomer maritieme producten aan. Een wandelkaart met een door het Heusdens Bureau voor Toerisme (HBT) samengestelde route leidt de bezoeker langs de deelnemende winkels, galeries, cafés en restaurants. 

Tot 1 oktober zal de tentoonstelling Heusden Maritiem in Het Gouverneurshuis op donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur te bezoeken zijn. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden