Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: politie

Man gepakt voor vernielingen en mishandelingen in centrum Werkendam

  •   354 keer gelezen   112

WERKENDAM • De politie heeft zondagmorgen vroeg een man aangehouden die verdacht wordt van verschillende feiten die hij gepleegd zou hebben in het uitgaanscentrum van Werkendam. Het zou gaan om meerdere mishandelingen en vernielingen.

Zaterdagnacht om 2.00 uur werden verschillende surveillance-eenheden uit Zeeland en West-Brabant en uit Rotterdam naar het centrum van Werkendam gestuurd. Er zou daar een agressieve man met een ijzeren staaf mensen belagen en spullen vernielen.

Toen de eenheden het centrum inreden bleek de verdachte al gevlogen. Een portier van een café gaf aan mishandeld te zijn, een vrouw die uit haar auto wilde stappen had een klap gekregen, terrasmeubilair zou door de agressieve man vernield zijn en er zou schade aan een voorgevel van een pand zijn.

Bekende uit het dorp
Verschillende getuigen wisten de agenten te vertellen dat het een bekende uit het dorp was. Ook de agenten kenden deze man en startten een zoekactie. Nadat enige adressen waren afgereden, werd de man aangetroffen in een pand aan de Biesboschhaven Noord.

Het pand werd omsingeld en op een gegeven moment kwam hij naar buiten. De verdachte is toen aangehouden. De recherche gaat de zaak onderzoeken en verzoekt mensen die slachtoffer zijn geworden aangifte te doen.

Marjo van Andel
Redacteur van Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK