Afbeelding

Vlogwedstrijd voor jeugdsportteams

Algemeen 85 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Vanwege de 'Week van de positieve gezondheid' wordt er in de Bommelerwaard een wedstrijd georganiseerd voor jeugdteams. Zij kunnen een waardebon van 250 euro verdienen door in een filmpje of vlog te laten zien hoe sportief, gezellig en aardig ze voor elkaar zijn.

Mag iedereen meedoen en helpen jullie elkaar? Hoe doen jullie dat dan? Waar zijn jullie samen goed in? Naar dat soort zaken is de organisatie van de filmpjeswedstrijd benieuwd. De organisatie is in handen van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, samen met GGD Gelderland-Zuid en de buurtsportcoaches van Welzijn Bommelerwaard.

Posten en mailen
Alle jeugdteams van sportverenigingen gevestigd in gemeente Maasdriel of Zaltbommel kunnen meedoen met één filmpje per team. Deelnemen kan van vrijdag 13 tot en met woensdag 25 september door het filmpje te posten op Facebook met de hashtag #weekvdpositievegezondheid én te mailen (indien nodig via www.wetransfer.com) naar pdegeus@welzijnbommelerwaard.nl, onder vermelding van de naam van het sportteam en een contactpersoon. 

Lengte en geluid
Het filmpje moet tussen een halve en anderhalve minuut lang zijn. Er moet geluid bij zitten, dit mag muziek zijn of gesproken tekst. Iedereen die in het filmpje herkenbaar te zien is moet hiervoor toestemming gegeven hebben.

Tips
Tips van de jury: "Wees creatief en positief! Breng op een leuke manier in beeld wat jouw team zo top maakt. Geef iedereen in je team een rol en maak gebruik van elkaars sterke punten. Kan iemand bijvoorbeeld goed presenteren, dansen of zingen? Gebruik het in je filmpje! Ook kun je leuk spelen met de manier waarop je filmt, bijvoorbeeld vanaf de grond of juist van boven." 

Bekendmaking
De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de organiserende partijen en kiest het filmpje dat het origineelst en creatiefst is en natuurlijk het best weergeeft hoe positief en leuk het sportteam is. Het winnende team wordt op vrijdag 27 september bekendgemaakt en ontvangt de prijs, een cheque van 250 euro beschikbaar gesteld door Stehmann Sport2000 in Zaltbommel, kort daarna.

Bij het overhandigen van de prijs zal er een foto gemaakt worden en de winnaar zal gecommuniceerd worden in een persbericht aan de lokale media. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden