INGEZONDEN MEDEDELING

Het beste advies door de vijf kleurspecialisten bij Van der Wal

  •   454 keer gelezen
Roos Meijndert, Rebecca Bouman, Mariëtte Schonenberg, Ilana Mulder en Joanita Vos hebben de intensieve kleurtraining gevolgd.
Roos Meijndert, Rebecca Bouman, Mariëtte Schonenberg, Ilana Mulder en Joanita Vos hebben de intensieve kleurtraining gevolgd.

Wie een andere haarkleur wil, kan terecht bij één van de vijf kleurspecialistes bij Van der Wal Hair Beauty Care in Zaltbommel. Zij hebben het afgelopen jaar het examen kleurspecialist positief afgerond. Daar ging een meerdaagse training op het hoofdkantoor van L'Oréal in Hoofddorp aan vooraf.

Tijdens de training verdiepten de kapsters zich in de theorie en de praktijk. Ook werd er veel aandacht besteed aan de huidige kleurtrends. De training werd afgesloten met een theorie- én praktijkexamen. "Na de eerste dag kreeg ik al een andere kijk op kleuren", vertelt Roos Meijndert, één van de kapsters die de training volgde. "Doordat ik nu meer weet over de theorie van de materialen en technieken, kan ik creatiever werken en durf ik meer met kleur te doen. Dat is vooral fijn bij het corrigeren van probleemkleuringen."

Elke klant krijgt eerst een diagnosegesprek met één van de vijf kleurspecialistes. Met behulp van Pinterest, foto's en moodboards gaat de specialiste samen met de klant op zoek naar de gewenste kleur. Doordat de specialistes veel productkennis hebben, precies weten wat de samenstelling van de verf is, wat de eigenschappen zijn en hoe je er optimaal mee kunt werken, krijgen de klanten het beste advies. "Ook geven ze het eerlijk aan als een wens van een klant niet mogelijk is en we een andere oplossing moeten zoeken", zegt eigenaar Wim van der Wal.

Als de optimale kleuring is gekozen, wordt een prijsafspraak gemaakt.

Van der Wal is trots op zijn medewerksters. "En het belangrijkste is dat we onze klanten de beste kwaliteit, service en advies kunnen bieden." Zijn motto is dat zijn kapsters zich voortdurend blijven ontwikkelen. "We begeleiden intensief, bieden bijna elke week zelf trainingen aan en laten regelmatig gasttrainers komen, waardoor iedereen inspiratie opdoet en de vaktechnische kennis verder uitbreidt."

Van der Wal Intercoiffure
Boschstraat 40, Zaltbommel
0418-515949

http://www.vanderwalintercoiffure.nl

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK