• De Nederlandse volksmetalband is onder andere bekend van het nummer 'Het bier zal weer vloeien in ons Gelders land' en het Gelders Volkslied.
• De Nederlandse volksmetalband is onder andere bekend van het nummer 'Het bier zal weer vloeien in ons Gelders land' en het Gelders Volkslied. Foto: aangeleverd

'Heidevolk' sluit Rosrock 2018 af

Algemeen 532 keer gelezen

ROSSUM • Het Rossumse festival Rosrock op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli wordt dit jaar nog meer van eigen bodem: mooie combinatie van lokale bands en grotere namen.

Zo sluit het internationaal bekende Heidevolk de RosRock zondag af. Voor degenen die deze Nederlandstalige volksmetalband nog niet kennen, ze spelen nummers als: 'Het bier zal weer vloeien in ons Gelders land' en het Gelders Volkslied.

Applepickers

Los van de grotere namen heeft RosRock ook super lokale bands staan, zoals the Applepickers. Een band die regelrecht uit de Rossumse boomgaard (the RosRock Applegrounds) komt.

Voor de uitbrakkers op zondag is er een verse appelsap, vette hap en gezonde smoothie te vinden in de nieuwe 'Gezondheidsbar'.

Lokale producten

Niet alleen de festivalgangers worden goed verzorgd met lokale producten. Ook de internationale bands krijgen een goed bord van Ina's doorgekookte aardappels en tuinboontjes voorgeschoteld.

www.rosrock.nl

https://www.facebook.com/rosrockfestival

• Voor festivalgangers én internationale bands: Ina's doorgekookte aardappels en verse tuinboontjes.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden