Afbeelding
Foto: Gyselle Blokland

Opening expositie foto's van bewoners Open Vensters in Ameide

Algemeen 1.031 keer gelezen

AMEIDE• In woonzorgcentrum Open Vensters wordt vrijdag 21 juni om 19.00 uur de foto-expositie 'The Elderley Awareness' geopend.

De fotografen Frederique en Gyselle Blokland zijn voor hun studie aan de Fotovakschool het project 'The Elderly Awareness' gestart. In samenwerking met Present mochten zij bewoners in Open Vensters fotograferen.

"Wij hebben een aantal bewoners vastgelegd in hun eigen leefomgeving, gewoon zoals zij zijn. Wij hebben het tijdens het fotograferen erg gezellig gehad en de bewoners leren kennen. Kleine positieve bijdragen veroorzaken grote veranderingen. Wij hopen door middel van dit project meer bewustwording voor het probleem eenzame ouderen te creëren en mensen aan te sporen zich hiervoor in te zetten."

Bestuurder Janneke Louisa overhandigt bij de opening het eerste boek met alle foto's aan de bewoners. "Daarna zullen wij als fotografen de expositie openen."

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 5 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden