• Gerrit den Hartog (links) en Wim van der Stelt op bezoek bij RKC.
• Gerrit den Hartog (links) en Wim van der Stelt op bezoek bij RKC.

Wim (8) uit Hoornaar organiseert voetbalclinic bij RKC voor KIKA

Algemeen 628 keer gelezen

HOORNAAR • De achtjarige Wim van der Stelt uit Hoornaar organiseert in samenwerking met RKC Waalwijk een voetbalclinic voor KIKA  (Stichting Kinder Kanker Vrij)

Wim van der Stelt had voor de plusklas van christelijke basisschool Samen op Weg uit Hoornaar in samenwerking met Gerrit den Hartog de opdracht gekregen een bedrijfsplan te maken en uit te voeren voor KIKA.

Gerrit den Hartog, die dit jaar voor de derde keer een marathon wil gaan lopen voor dit goede doel, vindt het belangrijk dat kinderen ook bij een goed doel betrokken worden. Wim bedacht het bedrijf W Sportclinics, een bedrijf dat sportclinics organiseert.

Via een buurman kwam Wim in contact met de directeur van RKC Waalwijk, Willem van der Linden. Die vond dit zo'n goed initiatief, dat hij geheel belangeloos het hoofdstadion, trainers en spelers van RKC Waalwijk ter beschikking stelt voor een voetbalclinic.

De voetbalclinic is op woensdagmiddag 27 maart van 14.00 tot 16.00 uur. De clinic bestaat uit een training van anderhalf uur inclusief drinken, verloting van ballen, gesigneerde t-shirts van spelers van RKC waalwijk en een groepsfoto, rondleiding door het stadion en voetbalkaartjes voor een thuiswedstrijd van RKC. De prijs voor deze clinic is 57,50 euro.

Wim vertelt: "Dit is heel leuk voor de kinderen, die hebben een super leuke middag en de ouders sponsoren het goede doel en kunnen kijken en mee genieten."

De gehele opbrengst is voor KIKA. Van de 50 plaatsen die er waren, zijn er nog 14 over.

In de afgelopen week zijn Wim en Gerrit persoonlijk kennis wezen maken en mochten ze alvast sfeer proeven in het stadion. Opgeven kan per email: wim@hcgiessenlanderij.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 7 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden