• Wethouder Maks van Middelkoop, Sjaak Versluis, Aninja ’t Lam, wethouder Herman van Santen.
• Wethouder Maks van Middelkoop, Sjaak Versluis, Aninja ’t Lam, wethouder Herman van Santen. Foto: Marlene den Dekker

Gemeente en SV Meerkerk ondertekenen overeenkomsten nieuw sportcomplex

Algemeen 949 keer gelezen

MEERKERK • Wethouder Maks van Middelkoop van de gemeente Zederik, Sjaak Versluis (voorzitter) en Arninja 't Lam (penningmeester) van voetbalvereniging SV Meerkerk ondertekenden woensdag de verplaatsingsovereenkomst.

Hierin zijn de afspraken vastgelegd voor verplaatsing van het sportcomplex van SV Meerkerk. 'Met de ondertekening werd een belangrijke stap gezet in de verplaatsing van het sportcomplex van SV Meerkerk', meldt de gemeente in een persbericht.

Gelijktijdig is door wethouder Herman van Santen en de bestuurders van SV Meerkerk ook de huurovereenkomst voor het nieuwe sportcomplex ondertekend.

Start
De aanleg van het nieuwe sportcomplex start in het tweede kwartaal van 2019. De eerste stap in de verplaatsing is de bouw van een nieuw clubgebouw. Het nieuwe clubgebouw wordt gebouwd door aannemersbedrijf P. van Leeuwen uit Meerkerk.

Het is de bedoeling dan SV Meerkerk het nieuwe sportcomplex met ingang van het seizoen 2019/2020 in gebruik neemt. Verplaatsing van het huidige sportcomplex is noodzakelijk door de ontwikkeling van de woonwijk De Weide II. Daar worden de komende jaren circa 150 woningen gebouwd.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 6 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden