null
null

Week van Gebed in Giessenburg en Giessen-Oudekerk

Algemeen 399 keer gelezen

GIESSENBURG • Kerken in Giessenburg en Giessen-Oudekerk doen in de week van 21 tot en met 28 januari mee aan de landelijke Week van Gebed.

Het  thema is dit jaar: 'Recht door zee', naar aanleiding van het bijbelgedeelte uit Exodus 15: 1-21, waar het volk Israël door de Rode Zee trekt. Dit thema heeft alles te maken met bevrijding.

De gebedsweek wordt van 21 tot en met 28 januari 2018 over de hele wereld gehouden. De vier kerken van Giessenburg/Giessen-Oudekerk doen ook mee.

Belangstellenden zijn welkom om op de volgende avonden mee te bidden: maandag 22 januari in de Til, dinsdag 23 januari in de Hervormde Kerk in Giessenburg , woensdag 24 januari in de Stigt (onder de Maranathakerk),  en op donderdag 25 januari in de Hervormde Kerk te Giessen-Oudekerk.

Speciaal voor de jongeren wordt op vrijdagavond 26 januari een prayernight georganiseerd in Rank, naast de Hervormde Kerk in Giessenburg. De avonden zijn van 20.00 tot 21.00 uur (de prayernight van 19.45 tot 21.15 uur). Meer info: Arie Heikoop via 0184-652032.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 3 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden