Afbeelding

Informatieavond over plan skatetoestellen Oud-Alblas

Algemeen 298 keer gelezen

OUD-ALBLAS • De klankbordgroep van Oud-Alblas houdt dinsdag 5 november een informatieavond over de herplaatsing van de skatetoestellen in het dorp.

Deze zijn onlangs weggehaald van het geasfalteerde terrein bij het trapveld. 'Ze stonden in de weg en waren in een slechte staat. Daardoor waren ze niet meer veilig in gebruik en zijn ze afgekeurd', meldt de klankbordgroep.

De leden zijn ondertussen al ruim twee jaar bezig om hier wat moois voor terug te zetten. 'We willen dit dan ook meteen goed aanpakken. We hebben er voor gekozen om de toestellen op een andere plek te plaatsen. Volledig van betonnen elementen, waardoor het geluidsoverlast duidelijk minder zal zijn.'

Beemd
Inmiddels is er in overleg met de gemeente Molenlanden een plan opgesteld. De klankbordgroep nodigt inwoners uit om op 5 november in dorpshuis De Beemd het plan te komen bekijken. Er is gelegenheid om vragen te stellen. De avond is van 18.30 tot 20.00 uur.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 6 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden