Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Studio KMP

Enquête TipMolenlanden over huisvesting Molenlanden en vakantiegeld

  •   214 keer gelezen

MOLENLANDEN • De nieuwe enquête van TipMolenlanden is donderdag 6 juni verstuurd en heeft ditmaal als onderwerpen: de huisvesting van de ambtenaren van de gemeente Molenlanden en de besteding van het vakantiegeld.

De enquête is verstuurd naar bijna 700 leden van het burgerpanel. De vragen hebben betrekking op de huisvesting van de gemeente en dan met name de vraag of het verstandig is dat alle ambtenaren op één locatie komen te werken. Ook de vraag of dit gebouw duurzaam moet zijn, komt aan bod in de enquête.

Het burgerpanel wordt geregeld geraadpleegd in de nieuwe gemeente Molenlanden en is een initiatief van Kontakt Mediapartners. Iedereen vanaf 16 jaar kan via dit panel zijn of haar mening geven over actuele thema's in de gemeente. Het Kontakt editie Alblasserwaard is hiervoor een samenwerking aangegaan met onderzoeksbureau Toponderzoek. Uitslagen van de onderzoeken kunnen anoniem verwerkt worden in nieuwsberichten en een bijdrage leveren aan de politieke en maatschappelijke discussie. Aanmelden is mogelijk op: www.TipMolenlanden.nl.

Mensen die eens willen zien hoe de enquête werkt en die vrijblijvend willen invullen, kunnen klikken op https://enquete.toponderzoek.com/TipMolenlanden.

Toponderzoek
Toponderzoek heeft in 70 gemeenten in Nederland burgerpanels ingesteld. De praktijk heeft al uitgewezen dat sommige onderzoeksresultaten worden meegewogen in de politieke besluitvorming. Dat betekent dat panelleden mede hun stempel kunnen drukken op besluitvorming. En juist dat maakt deelname aan het burgerpanel interessant en leuk. De panelleden kunnen ook zelf onderwerpen aandragen waarover zij geraadpleegd willen worden.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }