Afbeelding

Bestuur SV Meerkerk luidt de noodklok

Sport 378 keer gelezen

MEERKERK • Het bestuur van SV Meerkerk luidt de noodklok. Er is achter de bestuurstafel dringend versterking nodig.

Vorig jaar trad een nieuw bestuur aan dat uit zeven personen bestond. Vier ervan leggen hun taak, onder meer wegens persoonlijke omstandigheden, aan het einde van het lopende seizoen neer.

Daarnaast is Niels Verkerk niet herkiesbaar als voorzitter van de Meerkerkse voetbalvereniging. Een nieuwe thuis- en werksituatie en zijn wens om ook zelf weer te gaan voetballen liggen aan dit besluit ten grondslag. Met het oog op de voorbereidingen van de verhuizing naar een nieuw complex wil Verkerk wel actief blijven in het bestuur, maar niet meer als voorzitter.

Concreet is SV Meerkerk op zoek naar: een voorzitter, een penningmeester, een bestuurslid technische commissie en een bestuurslid vrijwilligers. 'Wij kunnen en willen SV Meerkerk in deze cruciale periode niet met twee of drie personen leiden. Aan de andere kant zien wij liever geen situatie zoals bij LRC waar het volledige bestuur is opgestapt', maakt het zittende bestuur een statement, in de hoop dat er nieuwe bestuursleden zullen opstaan.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden