Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vestingdriehoek: vijf locaties nu op één inspiratieplatform

Algemeen 159 keer gelezen

GORINCHEM • Met het platform www.vestingdriehoek.nl willen de vijf locaties van de Vestingdriehoek hun bezoekers inspireren voor een dagje wandelen, fietsen en varen vol verhalen.

Om de Vestingdriehoek nationaal en internationaal op de kaart te zetten, hebben de vijf partners van de vijf locaties de handen in elkaar geslagen. De verbinding van de vestingsteden Gorinchem, Woudrichem en Zaltbommel, Fort Vuren en Slot Loevestein maakt lokale initiatieven sterker. Niet alleen belangrijk voor het historisch erfgoed, maar ook om de geschiedenis levend te houden.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022 tijdens de Vestingdriehoekdagen. Er zijn allerlei feestelijke, culturele, creatieve, architectonische en historische activiteiten voor jong en oud in de vestingsteden Gorinchem, Woudrichem, Zaltbommel en op Fort Vuren en Slot Loevestein. Bezoekers kunnen zich mee laten voeren naar het rijke verleden, geniet van de optredens, vaar langs alle locaties en luister naar boeiende vertellingen over de tactische locaties van de Vestingdriehoek.

Meer info over de Vestingdriehoek en het uitgebreide programma is te vinden op www.vestingdriehoek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 5 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden