• De prijswinnaars van de jubileumactie van het winkelcentrum in Ameide.
• De prijswinnaars van de jubileumactie van het winkelcentrum in Ameide. Foto: Aangeleverd

Winkelcentrum Ameide deelt prijzen uit aan winnaars jubileumactie

Algemeen 2.277 keer gelezen

AMEIDE • Vrijdag 2 juli was de uitreiking van de jubileumactie van winkelcentrum Ameide. Om te vieren dat het winkelcentrum haar tiende verjaardag mocht vieren, werd er door de winkeliers een actie opgezet.

“Eigenlijk had het in april al feest moeten zijn. Dat was oorspronkelijke openingsmaand. Echter was het in april helemaal geen feest door de coronamaatregelen”, melden de winkeliers. Kapsalon Elma Peeters en de Kadomolen waren dicht, wat natuurlijk een ontzettend onzekere tijd is geweest voor de winkeliers en hun personeel. “Daarom hebben we even gewacht met deze actie en hebben we, zodra het moment daar was, deze winkels in de schijnwerpers gezet.”

De winkels die open mochten blijven hebben in samenspraak met hun collega winkeliers in het winkelcentrum, de actie opgezet onder het mom van ‘Samen sterk in Termei’. Dat was een bescheiden feestje voor de klanten. Bij inlevering van de kassabon (zowel fysiek als digitaal) waren er 13 prijzen te winnen, waaronder cadeaubonnen van de winkels die dicht waren in de lockdown.

Helaas konden niet alle 13 prijswinnaars aanwezig zijn. Zij kregen op een later moment hun prijs uitgereikt. De reacties waren erg positief.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 4 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden