Afbeelding

Ameide's Fanfare Korps zoekt slagwerkers

Algemeen 614 keer gelezen

AMEIDE • Ameides Fanfare Korps is op zoek naar slagwerkers die de vereniging willen komen versterken, in verband met de verhuizing van de slagwerker. Zowel een drummer als melodisch slagwerk spelers zijn welkom.

Muziekvereniging AFK bestaat uit een orkest van ruim 35 muzikanten dat onder muzikale leiding staat van dirigent Dirk van Mourik. De vereniging heeft een jeugdopleiding en een eigen Opstaporkest met jonge muzikanten, waardoor er ieder jaar weer nieuw talent instroomt.

AFK staat in Ameide en omstreken bekend om de bijzondere concerten die ze geven, waarbij vaak verrassende muzikale samenwerkingen worden aangegaan met bijvoorbeeld zangers, een band of pianist. AFK doet ook mee aan festivals en concoursen.

Belangstellenden zijn welkom om een repetitie bij te wonen: iedere dinsdagavond in Het Spant (Liesveldweg 65, Ameide). Het Opstaporkest repeteert van 18:30 tot 19:30 uur. Het groot-orkest AFK repeteert van 19:30 tot 21:45 uur. Voor meer informatie: info@ameidesfanfarekorps.nl.  Zie ook www.ameidesfanfarekorps.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden