Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Stockfoto

Dubbele aanrijding op Dam in Alblasserdam; Oud-Alblasse (17) gewond

  •   1545 keer gelezen   112

ALBLASSERDAM/OUD-ALBLAS • Op de Dam in Alblasserdam zijn vrijdag 4 januari twee ongevallen gebeurd. Daarbij is één persoon gewond geraakt; een zeventienjarig meisje uit Oud-Alblas.

Het eerste ongeval vond rond 16.45 uur plaats ter hoogte van de brandweerkazerne. Vanaf de Marineweg reed een automobiliste richting de Dam. Bij het fietspad zag zij een scooterrijder over het hoofd.

De scooter en de auto kwamen met elkaar in botsing. De scooterbestuurder en zijn achteropzittende vriendin kwamen daarbij ten val. De achteropzittende, het zeventienjarige meisje uit Oud-Alblas, liep letsel op aan haar enkel.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De tiener uit Oud-Alblas hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar kreeg wel het advies om bij de huisarts langs te gaan.

Tijdens de afhandeling van het ongeval botste op de Dam de bestuurder van een bedrijfswagen met zijn voertuig tegen een auto voor hem. De automobilist van deze voorste auto remde voor een overstekende voetganger bij het zebrapad. Beide bestuurders en de overstekende voetganger bleven ongedeerd. De verzekeringen gaan de schades verder afhandelen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }