Artikelen in deze editie

Koningsdag wordt weer gevierd

Onderdoorgang Nieuwsteeg open

Watermolen bestaat 250 jaar

Geldermalsen hoofddecor serie

Tricht houdt Rian Drost jong

Terugkeer van de grauwe kiekendief

tricht • De laatste van drie onderdoorgangen in Tricht is op 1 maart opengesteld. Een belangrijke mijlpaal in het meerjarige programma om tussen Amsterdam en Eindhoven meer treinen te laten rijden.

vuren • Het is bijna zover. Een groep enthousiaste Vurenaren heeft de handen ineengeslagen en willen samen een dorpsplatform oprichten.

Watermolen Geldermalsen 250 jaar

Aandacht voor het broedseizoen

Kunstenaars Waardart

Belastingaangifte

Aftellen

Samenloop voor Hoop wordt Wandel voor het Leven

rivierenland • Muskusratten en beverratten vormen een risico voor dijken en de natuur. De landelijke strategie is om de muskusratten terug te dringen naar de landsgrenzen.

JCI Lek en Linge actie Oekraïners

Expositie Karolina van Schroejenstein

Spellen bij GeoFort

Hulp Oekraïne

NL Doet, doe jij mee?

west betuwe • Welzijn West Betuwe houdt 10 en 11 juni de eerste editie van West Betuwe Jam. Een festival dat draait om vitaal ouder worden, leefbaarheid en vrijwilligers.

neerijnen • Op dinsdag 15 maart om 20.00 uur vertelt Hans Mulder in Stroomhuis Neerijnen over zijn boek De ontdekking van de natuur.

west betuwe • De SGP-fractie West Betuwe heeft kennis genomen van de uitkomsten van het onderzoek naar de openingstijden van detailhandel in de Gemeente West Betuwe.

Jade Ömerköylü naar Europacup in Portugal

JOGG-gemeente

geldermalsen • Op 23 februari 2022 kwamen zeven voorleeskampioenen uit Rivierenland in de theaterzaal van de Pluk in Geldermalsen bijeen voor de regionale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd.

west betuwe • CDA Gelderland reageert op een bericht van CDA West Betuwe en CDA Rivierenland. Eerder uitten zij hun zorgen over nieuwe drinkwatergebieden in Gelderland.

Ton van Balken: 'Van balk tot boek'

Burgerweeshuis

west betuwe • Woensdag 9 maart bezoekt een delegatie van ChristenUnie Gelderland de wegwerkzaamheden aan de N833, de provinciale weg tussen Geldermalsen en Culemborg.

Schoonmaak

Foto-expositie

Afwisseling in de Agnietenhof

Culemborg

Programma Stap in Vrijwilligerswerk

zaterdag 12 maart

Zing Nederlands met me in buurtcentrum

Film Onkalo in Stroomhuis

Oldenhermanns FCKD! Agnietenhof

NL DOET: Wilgen knotten en planten

woensdag 9 maart

Handige tips bij het Stamboomcafé

Uitslagen

Knap gelijkspel van Beesd

Heukelum krijgt te weinig met punt

montfoort • In Montfoort speelde WNC met 2-2 gelijk. De Waardenburgers kwamen twee keer op een voorsprong. Uit een slotoffensief maakte de thuisclub in blessuretijd de gelijkmaker.

Vincent van Hoof naar WNC

dordrecht • Het eerste herenteam van waterpoloclub De Linge/PCG heeft zaterdag de topper in de eerste divisie tegen MNC Dordrecht gewonnen.

rumpt • De biljarters van topteam Carambole D.I.S.C. B.V. pakten punten tegen topteam en nummer 2 Egbersbeek.nl/de Veemarkt uit Doetinchem: 2-2.

BC Lingewaal

Meerkerk overklast Ameide: 4-0

Mathijs blijft bij TEC