Heukelum krijgt te weinig met punt

aalst • Heukelum heeft een punt overgehouden aan het bezoek bij titelkandidaat Roda Boys. Opnieuw speelde de ploeg van Jerome Ceton verdienstelijk en had men meer moeten krijgen, maar men bleef steken op 0-0. Na tien minuten kreeg Heukelum de overhand en kreeg het kansen via de broers Benjamin en Ferry Meijdam. Ook een aantal halve kansen leidden niet tot een goal. Na rust ontspon zich een open duel, waarin de grootste kansen wederom voor de bezoekers waren. Tim Schwebke, Sil van Putten en Ferry Meijdam wisten de Roda Boys-doelman echter niet te verschalken. “We kregen na afloop ook de complimenten van de tegenstander die blij waren met een punt, dat zegt genoeg. We laten hier wederom zien dat we voldoende kwaliteit hebben om in de tweede klasse te spelen”, aldus Jerome Ceton na afloop.

Gemiste penalty kost Asperen winst

asperen • Na het gelijkspel van vorige week bij Peursum is het Asperen opnieuw niet gelukt om te winnen. In eigen huis werd het tegen de Gorinchemse bezoekers van Unitas 1-1. Unitas was de betere ploeg in de eerste helft. Het won alle tweede ballen en was ook aan de bal beter. Bij Asperen ontbrak het aan spirit. Toch werd er niet gescoord in de eerste helft. In de tweede helft kwam de thuisclub een stuk beter voor de dag. Men legde meer strijd in de wedstrijd en kreeg een aantal mooie mogelijkheden. Toch viel de goal aan de andere kant na 71 minuten. Tien minuten later maakte Dick Schaaij de 1-1. De grootste kans op de winst was vlak voor tijd voor Michiel den Hartog, maar hij schoot zijn penalty over. “We maken het onszelf een beetje moeilijk de laatste weken. Nu komen de ploegen onder ons toch steeds weer dichterbij in plaats van dat we omhoog kunnen kijken”, zei Asperen-trainer Jeffrey Klein.

SVS’65 gelijk tegen laagvlieger SSW

spijk • Trainer José van der Ven was tevreden met het 2-2 gelijkspel tegen SSW. "Het was zeker geen slechte tegenstander. Met name in de voorhoede hadden ze technisch goede voetballers”. In de tiende minuut kwamen de gasten uit Spijk op voorsprong door Fitim Meha. Tien minuten later kwam SSW langszij toen hun spits vijf man omspeelde en de 1-1 inschoot. Sam Muilenburg zette de ruststand 1-2 op het scorebord. Een half uur voor tijd kwam de thuisclub op gelijke hoogte. Hierna waren er nog kansen voor beide ploegen maar zonder resultaat.

LRC blijft winnen

woudenberg • LRC Leerdam blijft winnen. In en tegen Woudenberg werd het in een wedstrijd met twee gezichten 0-2.

Het eerste half uur speelde LRC uitstekend. Het resulteerde na een kwartier spelen in de 0-1 van Bart Barendregt. Na ruim een half uur brak Nordin el Hassani door en werd hij onderuit gehaald door de keeper van Woudenberg, die rood kreeg.