montfoort • In Montfoort speelde WNC met 2-2 gelijk. De Waardenburgers kwamen twee keer op een voorsprong. Uit een slotoffensief maakte de thuisclub in blessuretijd de gelijkmaker.

WNC kwam in de eerste minuut al op een voorsprong door een doelpunt van Michael Soepnel. Vijf minuten later maakt Montfoort gelijk uit een penalty. Hierna werd het rommelig maar een kwartier voor rust kreeg WNC meer balbezit en een aantal kansjes. De waardenburgers leken zelfs op voorsprong te komen toen een teruggetrokken voorzet netjes werd ingekopt door Gideon Emanuels. Maar dit doelpunt door de scheidsrechter wegens buitenspel.

Naar de stip

In de tweede helft kwam de thuisclub nauwelijks meer aan de bal. Het was ook niet verrassend dat Roman Rahmani scoorde namens WNC. Even dacht WNC een penalty te krijgen toen de scheidsrechter naar de stip wees. Maar op advies van de grensrechter werd er een vrije trap net buiten het 16 metergebied gegeven.
Het leek een kleine overwinning te worden. Maar in de laatste minuut in blessuretijd werd een corner van Montfoort bij de tweede paal in het doel getikt.